Снимка: iStock/kirstypargete

Първото пълнолуние за годината е тук - то е на 25-и януари и е в знака на Лъв. Събитието се нарича още Вълча Луна. Ще бъдем подтикнати и вдъхновени да сме автентични, да покажем истинската си същност и да изразим себе си, независимо как ще бъдем приети. Ето на кои зодии пълнолунието ще повлияе най-силно, според "Elite Daily".

Телец
Животът вкъщи ще е център на внимание по време на пълнолунието. Телците ще поставят под въпрос начините, по които намират гордост и удоволствие в дома и край близките си. За тях състоянието на жилището е директно свързано с идентичността им, така ще искат домът им да отговаря на високите стандарти. Може да пребоядисат жилището, да сложат нови мебели и украса, да поканят приятели на домашно парти. Искат да усетят уюта на дома.

Лъв
Пълнолунието е в техния знак и им влияе доста силно. Лъвовете ще имат желание да бъдат забелязани и признати, приети, като покажат най-истинската си същност. Откакто сезонът на Водолея започна, те влагат много усилия, що се касае до връзките и отношенията. Но на този ден ще си припомнят, че понякога искат да действат независимо и да покажат само себе си. Нека демонстрират талантите си - заслужават признания и похвали.

За останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase