Снимка: iStock/sutthirat sutthisumdang

 Сезонът на Водолея е тук! Той започва на 20-и януари и продължава до 19-и февруари. Време е за малко почивка и забавление след натоварения сезон на Козирога. Водолеите са ексцентрични и развълнувани личности, сега тази енергия се пренася върху всички. Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей ще имат много късмет, а неподвижните знаци Телец, Лъв и Скорпион ще работят здраво и усърдно. Ето какво да очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan". 

Овен
 
Стават много социални през периода. Приятелствата са на фокус, общуват с колеги, съмишленици, съученици. Постоянно се запознават с хора и създават нови приятелства. Сега не трябва да са сами и да действат самостоятелно - екипната работа ще е успешна и мечта, независимо дали става дума за професионални или лични проекти. Нека си съдействат и създават колаборации с други хора, така ще свършат доста работа.

Телец
 
Всички погледи са вперени в тях в момента. Това важи особено за работата. Всяка стъпка в правилната посока ще бъде посрещната с аплодисменти и Телците ще получат признания, похвали. Но и обратното важи - лошото справяне с работните задачи и неправилната работна етика ще бъдат забелязани. Нека мислят извън кутията, да опитват нетрадиционни неща, да дават всичко от себе си в службата и ще бъдат възнаградени.

Близнаци
 
Те са известни с това, че имат отворен ум, но сега още повече разширяват хоризонтите си, и то по начини, които не са смятали, че е възможно. Сблъскват се с хора от цял свят, с личности с всякакви характери, ценности, виждания. Може да използват всяко от тези запознанства и всяка от тези нови връзки, за да научат повече за света и да разширят перспективата си. Много възможно е да се отправят на пътешествие. Ще съберат знания и ще се почувстват пълноценни.
 
За останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase