Снимка: Istock

Влюбени сте в някой мъж, който обаче не ви обръща достатъчно внимание. Или просто имате интерес към него и искате да събудите и неговото любопитство към вас. Онова, което искате най-много е да се обвържете и сте готови да го постигнете на всяка цена.

Когато сте с такава нагласа обаче има риск да допуснете няколко грешки, които не само няма да спечелят сърцето на мъжа, а дори ще го отблъснат. Има някои типове поведение, които са като червен флаг за мъжете и по-скоро ги карат да избягат от вас, отколкото да паднат в краката ви.

Кои са действията, с които отблъсквате мъжете моментално?

Преследвате мъжа, въртите се около него

Едно от най-неприятните неща за мъжете е, когато жените се лепнат за тях и започнат осезаемо да ги преследват. Това автоматично ги кара да бягат и да се дърпат. Ако постоянно се появявате на местата, където е и той, това ще го накара да ви приеме за отчаяна, вманиачена, прилепчива и дори неприятна. Ще го накара да се опита по-скоро да избяга от вас, отколкото да предизвикате интереса му. Мъжете предпочитат да преследват, не да бъдат преследвани. Ако се държите така по-скоро ще изглеждате като твърде леснодостъпна, а това кара мъжете бързо да губят интерес.

Личи си колко отчаяно искате да се обвържете

Още една червена лампичка ще светне в главата на мъжа, ако със сетивата си той усети колко отчаяно сте готова на всичко, за да се обвържете. Това ще го накара да мисли, че не той е важният за вас, а идеята да имате партньор. Тоест няма значение с кого сте, стига да сте с някого. Дори това реално да не е така, поведението ви ще го отблъсне моментално.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase