Снимка: iStock/AntonioGuillem

 На много хора се е случвало да изпаднат в подобна неприятна и неловка ситуация - да са в любовен триъгълник. Но има зодии, за които това сякаш е съдба - те вечно са оплетени в любовни триъгълници и се чудят какво да правят. Ето кои са те, според "Elite Daily".


Близнаци
Познати са като хора с 2 лица, така че не е изненада, че се влюбват в двама души едновременно. Те са любопитни и това завладява и любовните им връзки. Приключенци са, общуват много, впускат се в афери и предизвикателства. Не приемат отношенията твърде серизно, обичат да се запознават с нови хора, да има тръпка. Самите те си прекарват хубаво, флиртуват, но може да наранят другите. Забавляват се и имат вълнуващ любовен живот, но трябва да изяснят нещата с хората около себе си, за да се избегне объркване.
 
Везни
Те са управлявани от планетата на любовта и романтиката - Венера. Обичат да са във връзка, харесват традиционните отношения и старите любовни филми, но им е трудно да изберат един партньор. Пълни са с ухажори, все се колебаят и не могат да вземат решение, така че флиртуват поне с двама човека едновременно. Социални са, излизат и общуват много, трудно решават с кого да се задомят. Везните имат много опции, разкъсват се между двама души. Така около тях става хаос.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase