Снимка: Istock

Може би свързвате този празничен период от годината с трапези и дълги вечери с приятели и роднини? Със сигурност това неизменно е така, но защо да не се възползвате от ситуацията и от свободното време, което имате и да не прекарате незабравими моменти с половинката си? В следващите редове ви предлагаме някои съвети, които ще ви помогнат да се отпуснете и да се насладите на компанията си. Ето ги и тях:

Подхранете еротичните си фантазии

Няма да сбъркаме, ако кажем, че: „Най-важният полов орган е мозъкът“. Там започва всичко и именно той е отговорен за нашето сексуално настроение и желание. Но за да се случи това, трябва да се уверите, че подхранвате съзнанието си със секси изображения. Това ще ви помогне да „запалите двигателя“ и да отключите вашата еротична енергия. Това е още един инструмент, който да добавите към вашия любовен арсенал. Тук, разбира се, изборът е изцяло ваш – можете да гледате еротични филми по някоя кабелна програма или пък да разгледате няколко еротични издания.

Напишете свой еротичен сценарий

Ако все пак ви липсва така нужната искра, можете да бъдете креативни и да се опитате да създадете свой собствен сценарий за мръсен филм. Опишете любима ваша фантазия в дневник или пък публикувайте анонимно в блог. Коментарите на други хора може да помогнат за подхранването на нови сценарии, които вие и вашият партньор можете да осъществите.

Създайте секси пространство

Ако искате да имате невероятни сексуални преживявания, уверете се, че спалнята ви е място, изпълнено с любов и страст, а не офис или детска градина. Ако трябва, направете малък ремонт, или просто разчистете детските играчки, приберете работните неща и добавете малки щрихи като свещи или цветя. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase