Снимка: iStock/vladans

 За част от зодиакалните знаци новата 2024 г. ще е наистина късметлийска, що се отнася до любовната сфера. Чакат ги много романтични моменти, срещане на сродна душа, вълшебни изненади, задълбочаване на връзката и сбъдване на мечтите. 2024 година ще им донесе любовта, за която са копнели цял живот. Ето кои са късметлиите, според "Hindustan Times".

Скорпион
 
На фокус през годината ще са партньорствата и брака. Вълна на късмет и позитивизъм ще залее необвързаните Скорпиони, които търсят любим човек, както и обвързаните, които искат да задълбочат връзката. За самотните 2024 г. ще предложи много вълнуващи възможности и намиране на нов романтичен партньор. Нека са отворени към шанса да започнат нова връзка и да дадат възможност на любовта да влезе в живота им. При обвързаните ще има задълбочаване на отношенията, връзката ще стане по-сериозна и стабилна. Партньорите ще започнат да се разбират по-добре и ще се ценят повече, ще показват колко се обичат. Чудесен период за Скорпионите във връзка да изследват нови области от любовните отношения - чрез общи интереси, хобита, пътувания, дълбоки разговори, чудно прекарване на свободното време.

Телец
Много важна година в любовта за Телците. Необвързаните най-накрая ще се радват на късмет в любовните отношения и може да срещнат своя специален човек, който отдавна търсят. Пътят им ще бъде пресечен от човек, който им носи радост, който ги кара да растат и да се развиват, който ги кара да се чувстват доволни от себе си и като завършени личности. Важното е да останат отворени към възможността за нови отношения и да вярват в космическите сили. Обвързаните Телци може да очакват връзката им да се задълбочи и буквално да процъфти. С партньора най-накрая лесно ще преодолеят препятствията и ще се радват на хармония, спокойствие. Така ще създадат по-дълбока емоционална връзка и ще цари мир.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase