Снимка: iStock/MoustacheGirl

 2024 година вече официално е тук и е време да помислим за ключов елемент от визията си. Дамските чанти са необходими на всяка жена и освен, че трябва да са удобни и да побират нужното, те трябва да са модерни и стилни. Какви са тенденциите при тях през новата година? Вижте отговорите на "SACLAB" и "Elle".


Багети
Чантите във форми на багета бяха хит през 2020-2021 г. и сега отново се завръщат. Те са продълговати, напомнят на формата на вкусното тестено изделие и стоят много интересно. Затова винаги изпъкват и с тях няма да останете незабелязани. Те са дълги, хоризонтални, обикновено средни на размер, така че вършат работа какво за ежедневието, така и за по-официални събития.

Чанти с мъниста
Завръщане към миналото. Чантите с мъниста бяха истински хит през 90-те и сега те отново са актуални. Обикновено те са по-малки, така че може да ги използвате за партита и тържества. Но са подходящи и за ежедневието. Те са с впечатляващ дизайн, обрисувани с различни неща, съчетаващи интересни форми и стилове. Тези чанти са за арт дами, които винаги са нестандартни и изпъкват. Винтидж чантите с мъниста са забавни и рядко се повтарят с друга.

Чанти на райета
Това също е завръщане от миналото. Чантите на райета бяха модерни през 80-те, 90-те и дори в началото на века. Сега те отново са хит. Може райето да е голямо, може да е ситно, може линиите да преливат една в друга и да създават илюзия, може да напомня на животински принт - на зебра, например. Няма правила, важното е чантата да е на райета. Може дори те да комбинират много различни цветове - синьо, розово, оранжево, лилаво, зелено, бяло и т.н.Тези чанти стоят много свежо и ще са доста актуални през топлите месеци.
 
Останалите и снимки - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase