Снимка: iStock/Liudmila Chernetska

 Новата 2024 година дойде и е време за подмяна на гардероба. С високосната година на модния подиум се появяват нови тенденции в тоалетите. Кое ще бъде истински хит през следващите 12 месеца? Вижте отговорите на "Glamour".


Панделки, розетки, воали
Всичко, което е нежно, момичешко, романтично, кокектно, превзема 2024 година. Ще са истински хит блузите, роклите, жилетките, полите и жакетите с такива нежни и романтични елементи - панделки, розетки, цветчета, воали, набрани ръкави, набрани материи. Що се касае до цветовете - актуални за бебешко розово, бебешко синьо, лавандулово лилаво, светложълто, светлозелено. Естествено, може да комбинирате и друго - черна блуза с розова или червена розетка, черна рокля с розова панделка и т.н. Наистина ще бъдете като героиня от стар филм или роман. Този стил ви прави нежни, невинни, сладки, но и изискани.

Пайети
Знаете, че блестящите и лъскави дрехи, роклите, блузите, панталоните и полите с пайети бяха хит в последните 2 години. Тази тенденция се запазва и през 2024 г., така че спокойно може да продължавате да носите бляскавите си дрехи. Вече толкова свикнахме с роклите, блузите, топовете, жилетките и полите с пайети, че можем да ги носим не само на парти и на официално събитие, а и в офиса, училище, на разходка. С тези дрехи изглеждате като истински звезди, изпъквате и сте много модерни. Розовото, лилавото, синьото, металическото сиво, златистото, зеленото, черното - всичко блестящо и с пайети е актуално сега.

Училищна мода
Припомнете си миналото или филмите, в които учениците задължително са с униформи (като "Клюкарката", например). Сега черпим вдъхновение от това. Хит са училищните тоалети, съчетаващо спортно и елегантно. Това значи, че можем редовно да носим плетени жилетки, елегантни сака, къси спортни поли, ризи с яка, чорапи дълги до колената, цветни чорапогащници, панталони и т.н. Модерни са и карираните суичери, карираните ризи, спортните якета, които приличат на тези, които носят играчите и феновете на американски футбол по филмите.
 
Останалите и снимки - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase