Снимка: iStock/Tijana87

На 27-и декември ни очаква последното пълнолуние за годината. То ще бъде в знака на Рак. Събитието се нарича още Студена луна. Ще трябва да оставим празничните емоции настрана и да поразсъждаваме върху чувствата си. Ето на кои зодии пълнолунието ще се отрази най-силно, според "Bustle".


Овен
Те са социални зодии, но по време на пълнолунието ще открият, че се нуждаят от повече време за себе си - такова, в което да са сами. Eнергията на Студената луна е такава, че ще ги кара да се чувстват като отшелници. Ще трябва да пуснат някои неща да си отидат и ще разчитат на подкрепата на близките си, на хората, които обичат. Събитието ще им припомни, че за всичко в живота си има правилното време. Ще достигнат някакъв завършек и ще се излекуват.

Рак
Пълнолунието е в техния знак. Нека позволят на кризата на идентичността да започне. Ще бъдат подтикнати към интроспекция. Сега ще размишляват, ще си задават въпроси, ще се съмняват, ще копаят надълбоко, ще анализират същността си. Ще проникнат най-дълбоко в своите емоции и мисли и така ще стигнат до мъдри разкрития. Трябва да натиснат бутона "пауза", тъй като са доста заети, и да размишляват.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase