Снимка: iStock/victoriaandreas
fallback

 След броени дни ще посрещнем новата 2024 г. и сигурно вече се подготвяте за партито. Ако сте избрали тоалет и имате идея за маникюр и грим, но не знаете каква прическа да си направите, този материал е точно за вас. Кои са тенденциите при прическите за новогодишната нощ? Ето отговорите на американския "Cosmopolitan".

 
Голяма панделка
Панделките определено превзеха 2023 г. Те станаха топ аксесоар за косата не само през пролетта и лятото, но и за студените месеци. Няма да сбъркате, ако изпратите 2023 г. с панделка на косата. Колкото по-голяма и забележима, толкова по-добре. Може панделката да бъде вързана на опашка, на полуопашка, да вдигнете бретона с нея и т.н. Така постигате нежна визия, но и изглеждате празнично. Като истински подарък сте.
 
Кок 
Вечна класика. Кокът винаги е бил много подходяща прическа за официални събития, така че може да заложите на него за партито. Може така да оформите кока, че да е разделен на 2-3 топчета коса и да прилича на истинско произведение на изкуството. Тази прическа много си пасва с официални рокли.
 
Изправена "течна" коса
Още една лесна идея за празника. Трябва само косата ви да е пусната, да я изправите внимателно с преса и после да я оформите с гел или олио за коса. Така се създава усещането, че косата е леко мокра или влажна, дори блестяща - тенденция, която завладя 2023 г. Освен това, никой не може да устои на дългата изправена коса - изглеждате като истинска принцеса.
 
Останалите и снимки - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Джентълменя

преди 4 месеца

Слабо ме вълнува прическата и роклята и обувките ти. Това което ме интересува е дупката ти.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Винаги сте харесвани!

1

Сперма за дълбочина

преди 4 месеца

И аз имам някои идеи как да увелича обема ви. Изобретих специална терапия, с която трявба да си намажете косата със семе на честен мъж.

fallback