Снимка: iStock/Mariia Demchenko

 Новата година наближава. Посрещането на 2024 г. предизвика вълнение у повечето хора. Сигурно вече сте решили къде да празнувате, но е време да помислите и за визията си в празничната нощ. С какъв маникюр ще изглеждате най-празнично? Ето идеите на американския "Cosmopolitan".


Металическо сиво
Този цвят превзе есента и зимата - хит са чантите, роклите и якетата в този нюанс. Сега това се пренася и върху ноктите. Ще изглеждате зашеметяващо с бляскав маникюр в металическо сиво. Така сте в тон със сивите гирлянди, снега, блясъкът навън и вътре. Изглеждате като истински звезди и сте в крак с тенденциите. Металическото сиво е много стилно.

Вива Маджента
Това официално беше цветът на 2023 г., така че е страхотна идея да я изпратите с него. Маджентата все още е сред най-актуалните цветове, а изглежда весело, празнично. Заложете на маникюр в лилаво-червено или т.нар. светъл пурпур. Може да използвате бяло или безцветно за основа и да изрисувате коледни топки или просто вълнички в маджента.

Блестящи звезди
Блестящите дрехи и обувки са голям хит от поне 2 години, а по празниците са още по-модерни. Това ще важни и за маникюрите на Нова година. Но за да сте по-оригинални, нанесете безцветна основа и създайте блестящи звезди върху ноктите. Така сте оригинални, в тон с елхата и звездната нощ, изглеждате бляскави и в празнично настроение, готови за приключения.
 
Останалите и снимки - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase