Снимка: iStock/Anna_Om

Новият сезон е тук и е време да разнообразим визията. През зимата можем да се развихрим и да експериментираме с грима. Сега не е топло и горещо, така че можем да залагаме и на по-тежък грим. Освен това, традиционно през зимата има много партита и банкети, на които трябва да блеснем с официална визия. Ето кои ще са хитовете в грима, според американския "Cosmopolitan".

Лате грим
 
Тази тенденция се появи към края на лятото, беше актуална през есента, остава така и през зимата. А какво представлява? Просто да заложите на кафяв грим, но в още по-тъмни тонове на кафявото. Това значи да слагате кафеникав фон-дьо-тен, да залагате на червило в наситено кафяво (а не бежово), да нанасяте кафяви сенки за очи и кафява спирала. Хейли Бийбър е почитател на лате грима.

Вампирски устни
 
Сега е времето да залагате на по-тъмни тонове. През топлите сезони хит са пастелните цветове, сега е ред на наситените, дълбоки нюанси. Червените устни са вечна класика, така че няма да сбъркате, ако редовно сте с наситено червено червило и така оформяте вампирски устни. С тях сте елегантни, изкусителни, изглеждате уверени в себе си.

Огромни мигли
 
Спиралата е на почит през зимата! Не забравяйте да я нанасяте, независимо дали сте на училище, на работа, на кино, на кафе, на вечеря, на официално събитие. Колкото по-големи, плътни, дълги и дори драматични изглеждат миглите ви, толкова по-добре. Така правите истинско впечатление и очите ви веднага изпъкват.
 
Останалите и снимките вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase