Снимка: iStock/Christina Radcliffe

Коледа е след броени дни и празничното настроение ни е завладяло. Знаем, че маникюрът е важна част от визията и много хора го съчетават с радостни поводи. Кои са най-актуалните маникюри за Коледа и на какво да заложим за следващите празнични дни? Ето тенденциите, според американския "Cosmopolitan".

Гирлянди
 
Свикнали сме по ноктите да има изрисувани символи на празника като Дядо Коледа, елен, снежинки, снежен човек, подарък. Но ако искате да сте по-нестандартни и все пак в тон с празника, заложете на гирлянди. Те са емблематична част от коледната украса и стоят много празнично на ноктите. Може основата да е лак в бяло или светлорозово, а после да бъде изрисуван блестящ гирлянд в сиво, зелено, синьо, сиво, червено, лилаво, жълто и т.н.

Панделки
 
Още една идея, която е по-нестандартна. Вместо да рисувате подаръци, нека бъде изрикувана само панделката. Така маникюрът е по-семпъл, но много оригинален. Някои хора украсяват и лакомствата, и елхите с панделки. Панделките в златисто стоят страхотно, но може и да са в червено, синьо, зелено. Нека основата е бяла.

Ментов коледен бастун
 
Ноктите с коледни бастунчета станаха много популярни в последните години. Те остават хит, но може малко да разчупите тенденцията. Нека на някои от ноктите бъдат изрисувани типичните бастунчета в червено и бяло, но на част от ноктите да има ментово зелено. Така имитирате лакомството ментов коледен бастун.
 
Останалите и снимки - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase