Снимка: iStock/Drazen Zigic

За тези зодии е истинско предизвикателство да спестят пари. Те обожават да пазаруват, често вземат неща, които не са им необподими, харесват лукса, глезят се, ходят на скъпи и интересни места. Харчат много и не мислят за последствията. Ето кои са, според "Times of India".

Овен
 
Тези зодии просто действат импулсивно във всяка сфера на живота и финансовата не прави изключение. Не могат да се сдържат и харчат парите, веднага щом ги получат. Като видят нещо хубаво, купуват го. Като им се излиза, отиват в скъп ресторант или бар, не мислят за спестяванията си. Дават пари за екскурзии, приключения, забавления. Харчат и за дрехи, алкохол, храна и т.н.

Рак
 
Привлекателни зодии, които държат да изглеждат добре. Те харчат доста пари за външния си вид. Ходят на различни козметични процедури, набавят си нови гримове, пазаруват дрехи и се глезят с масажи, сауна и т.н. Освен това, Раците обичат изкуството - харчат пари и за него, билети, красиви сувенири, аксесоари. Харесва им да украсяват дома с хубави вещи, предмети, харчат и за модерни мебели.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase