Снимка: iStock/Lolkaphoto

 Зимата е на прага ни. Навън вече започна да става още по-студено, но предстоят светли и весели празници. Сега ще има много коледни партита, събирания с роднини и приятели, обикаляния по коледни базари и т.н. С какъв цвят маникюр да блеснете на тези места? Ето тенденциите, според американския "Cosmopolitan".


Стоманено синьо
Много интересен нюанс и идеален за зимата. Изглежда леко грънд, тъй като има и сиви нотки. Някои определят цвета направо като синьо-сиво, а не като стоманено синьо. При всички случаи, той е перфектен за зимните месеци и празниците. В тон е със снега и с леда навън. Изглежда едновременно стилно, но и леко бунтарско - нетрадиционен е и изпъква.

Червено вино
Маникюрът тип червено вино стана хит още през есента - беше в тон с някои от багрите на есенните листа и с природата навън. Но червеното остава топ тренд и през зимата. Някои от коледните символи са червени - костюм на Дядо Коледа, например. А и червеното вино е любима напитка за студените вечери, така че ноктите в тъмночервено ще са актуални поне до края на март. Червеното е хит и за дрехите през този сезон, ще бъдете в тон и с тоалета си.
 

Кадифено лилаво
Друг много интересен нюанс, който ще завладее ноктите тази зима. Става дума за по-светъл тон на лилавото, примесен с розово. Но не го бъркайте с лавандуловото лилаво, което беше хит през 2022 г. Кадифеното лилаво не е нито прекалено тъмно, нито прекалено светло, има една игрива и блестяща нотка и леко напомня и за розово. Този перлен и блестящ цвят ви прави да изглеждате като истински звезди, намеква за сладострастие, забава, идеален е за партита и купони. 
 
Останалите и снимки - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase