Снимка: iStock/Tanjas Photoarts

Овен

Дали любовта ви ще прилича на зимна приказка или на зимна буря зависи изцяло от вас. Няма да сгрешите, ако заложите на зимните спортове и им посветите част от времето си в компанията на половинката. Ако той/тя никога не се е занимавал/а с такива, ще се въодушеви. Ако пък има опит и ги харесва, ще се сближите още повече.
 
Телец
Като истински любители на домашния уют и празнична атмосфера през тази седмица бихте могли да се погрижите за собственото си удобство и за доброто настроение на любимия човек. Редувайте забавленията в публичното пространство с мили романтични преживявания само в неговата/нейната компания. Комбинацията между разнообразие и умерено спокойствие ще се отрази на връзката ви стимулиращо.

Близнаци
Много е вероятно да попаднете в леко критична ситуация, умишлено предизвикана от човек, който се опитва да ви злепостави. Изведнъж да се окажете в компанията както на настоящата, така и на бившата си любов. Реагирайте с чувство за хумор и без излишни емоции. Нека настоящата ви половинка разбере, че не е ваша идеята за такава среща и че в името на взаимното ви доверие е задължително да си тръгнете веднага и заедно.
 
За останалите четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase