Снимка: iStock/Vasyl Dolmatov

 Планетата на любовта, романтиката и красотата влезе в знака на страстния Скорпион на 4-и декември и ще остане там до 29-и декември. Чакат ни вълнуващи интимни преживявания, парещи страсти, съблазън. Но всичко се случва по-тайно и зад затворените врати. Сега потайността и мистерията са наистина привлекателни и диктуват какво се случва. Може да ни бъдат поднесени много изкушения, а трябва да внимаваме и с ревността. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Astro Style".

Овен
 
Страст, похот, авантюри, заинтригуване! Това чака Овните през периода. Сега на фокус са интимните връзки и там се случват много интересни неща. Независимо дали са обвързани или не, Овните трябва да се фокусират над това да се чувстват сексапилни в собствената си кожа. Нека освежат гардероба, да се поглезят с масажи или просто да релаксират повече. Ако забавят темпото, ще усетят повече насладата от момента и ще почувстват вниманието, което им се обръща.

Телец
 
Близостта е на фокус сега, държат постоянно да са с близки, роднини, половинката, приятели. За Телците голям приоритет ще е да се сближат с важни и авторитетни фигури в живота им. Нелепите и смешни караници сега изчезват от живота им и тези зодии стават по-дипломатични. Чакат ги много партита. Обвързаните ще се наслаждават на страхотно време с половинката, нека ходят по събития и да опитат нови неща - полет на далечно място, дегустация на вино, гиздене за премиера и т.н. Необвързаните да излизат повече и да флиртуват, може да срещнат човек, с когото имат бъдеще.
 
Близнаци
 
Не е нужно да седят край коледните лампички и светлини, за да блестят. Сега Близнаците са в добро здравословно състояние, готови да влязат във форма и да се занимават със спорт. Може да опитат йога или да започнат да посещават фермерски базари, да се хранят по-здравословно. Така ще се чувстват страхотно и ще греят. Може да подредят работното място и да го направят по-уютно. Красотата им е муза сега.
 
За останалите четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase