Снимка: iStock/Maryviolet

 Есента е в разгара си и през този сезон на подиума се появиха много нови модни тенденции. Какво задължително трябва да имате в гардероба си, за да блеснете до края на студения сезон? Вижте големите хитове, според "Pop Sugar".

Металически цветове
 
Металическите цветове официално са топ тренд за есента. Може да става дума за рокля в металическо сиво или сребристо, за дълга пола в тези нюанси, за гащеризон в златисто, за обувки, чанти и аксесоари в металически нюанси. Важното е да имат блясък, дрехите и аксесоарите да лъщят. Така всички погледи са вперени във вас.

Кожени дрехи
 
Видяхме и, че кожата е основна материя за есента. Кожените якета и шлифери са вечна класика за сезона, но сега и всички други тоалети могат да са от този вид материя. Голям хит са кожените костюми, кожените поли, кожените клинове, дори кожените корсети и рокли. Използват се най-вече черно, бяло, кафяво, телесен цвят. Скоро Кайли Дженър се показа с невероятна кожена рокля в кафяво.

Червено
 
Вече писахме, че червеното е истински хит за есента и зимата. То изместна Барби модата - дрехи и аксесоари в розово и цикламено, която бе топ тренд близо 2 години. Сега червеното е на фокус и звездите също го доказаха. Много от тях залагат на червени рокли, червени суичери и блузи, червен маникюр, дори червена коса - като Дуа Липа и Меган Фокс. Емили Ратайковски, Шей Мичъл, Кайли Миноуг и т.н. пък се показаха по секси червени рокли. Червените палта и пуловери ще са хит за зимата.
 
Останалите и снимки вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase