Снимка: iStock/Solovyova

Повечето хора много се вълнуват за пътувания и далечни пътешествия. Но има някои хора, които не харесват ваканциите. Всеки обича да си почива, но някои много се натоварват от дългия път, самото пътуване и подготовката за него. Те харесват зоната си на комфорт. Ето кои са тези зодии, според "India Today".

Телец
 
Тези зодии са стабилни и сериозни. Те си служат с логика, планират всичко, непознатото ги плаши. Обичат да са сред позната среда, да не излизат от зоната си на комфорт. Домошари са, харесва им да са вкъщи, да релаксират, да не се тревожат за новите неща около пътуването. Пътуванията нарушават рутината и навиците им, некомфортно им е, когато това стане.

Рак
 
Не е изненада, че са в списъка. Те са истински домошари. Домът е тяхната крепост, най-добре си почиват вкъщи, обичат да са в жилището си, там се чувстват в безопасност. Дълбоко свързани са с дома и роднините - всичко това много им липсва, когато са далече. Изпитват носталгия, натъжават се и им е много трудно, ако са на непознато място, особено за дълго време.
 
За останалите четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase