Снимка: iStock/Mohamed Amin

 На 28-и октомври, събота, ни очаква частично лунно затъмнение и пълнолуние (Луната на ловеца) в знака на Телец. Ще имаме желание да усетим подкрепа, комфорт и сигурност. Ако сме пренебрегвали желанието за наслада, сега това се променя и отново обръщаме внимание на това, което искаме. Събитията ще повлияят силно на 4 зодии. Ето кои са те, според "Elite Daily".

Телец
 
Лунното затъмнение е в техния знак. На фокус са начинът, по който изразяват себе си, необходимостите им, желанията им. Как могат да живеят по-пълноценен живот, такъв, от който са доволни? Трябва да си отговорят на това. Може да трябва да премахнат от живота си връзките и контактите, свързани със страх, липси и недостиг. Сега осъзнават от какво имат нужда. Нека обърнат голямо внимание на желанията си. Да поставят себе си на първо място.
 
Лъв
 
Искат повече стабилност и задоволеност, що се касае до професионалния им живот. Може да получат внезапни признания и похвали, що се касае до кариерата. Или да направят значими промени, които подкрепят нуждата им от успех в работната сфера. Как да постигнат повече сигурност, що се отнася до публичния им имидж? Трябва да си отговорят на това. Да помислят от какво се нуждаят, за да се чувстват в безопасност, сигурни и подкрепяни в професионалната сфера.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase