Снимка: iStock/UGUISU

 На 14-и октомври, събота, ни чака пръстеновидно слънчево затъмнение. Ще сме заобиколени от хармония, ще искаме да решим проблемите и да изгладим различията, ще сме фокусирани над връзките. Създаваме баланс в отношенията. Ето кои зодии ще са най-повлияни от събитието, според "Elite Daily".

Овен
 
На фокус са връзките. Ще има големи, но приятни и важни промени, що се касае до романтичните отношения. Овните принципно обичат да са сами и необвързани, но затъмнението ги кара да разберат, че искат балансирана връзка, имат нужда някой да ги обича. Това значи, че може да приключат с токсична връзка или да започнат нова връзка, която ще е дългосрочна и сериозна. Ще бъдат социални, ще имат нужда да общуват с много хора.

Рак
 
Търсят баланс в дома и по отношение на семейните въпроси. За тях хубавият живот вкъщи и стабилността в дома са основен приоритет, не ги интересува толкова живота навън. Затъмнението им помага да постигнат целите си в дома и семейството, ще има ново начало, което ще им донесе това, за което копнеят. Средата вкъщи става уютна. Може да се пренесат в нов дом, да подобрят връзката си със съквартирант или роднина. Няма да им се излиза, но вкъщи ще се чувстват перфектно.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase