Снимка: iStock/master1305

Тези зодии не са сред най-социалните. Те често си тръгват рано от партита или изобщо отказват покана за тях. Не си падат много по купоните, имат други хобита и интереси, предпочитат да се занимават с нещо друго, а не да ходят на парти. Просто там не се чувстват на мястото си. Ето кои са те, според "Times of India".

Рак
 
Те са истински домошари. Те са нежни души, много чувствителни и уязвими. Чувстват се защитени вкъщи, обичат да стоят там, да се грижат за дома, да поглезят себе си вътре. Предпочитат уютната атмосфера вкъщи, отколкото шумното парти в бар с много хора. Тази енергия не им понася. Обичат да прекарват време с роднини и най-близки приятели, предпочитат малките събирания, а не големите и диви компании. Обичат да се сгушат в леглото с книга, чай, филм.
 
Дева
 
Тези зодии са истински перфекционисти. Педантични са във всяка сфера от живота си. Дори когато става дума за големи компании, партита, шумни събирания. Тези неща и места ги карат да премислят нещата, да анализират всеки детайл внимателно, да се тревожат подходящо облечени ли са за там, какво ще говорят там, кой ще присъства. Така само се натоварват, мислят прекалено много и предпочитат да избегнат купона, отколкото да анализират всичко и да се чувстват неудобно.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase