Снимка: iStock/Beautiful Fireworks

 В петък ни очаква пълнолуние в знака на Овен. Събитието на 29-и септември се нарича още Жътварска луна. Ще преследваме целите и амбициите си, ще защитаваме това, в което вярваме и няма да обръщаме внимание на хорското мнение. Ето на кои зодии пълнолунието ще повлияе най-силно, според "Elite Daily".

Овен
 
На фокус е изразяването на себе си, вниманието им ще е насочено върху амбициите и целите им. Връзките им бяха основен приоритет през месеца, но сега отново ще обръщат внимание на самите себе си. Да действат, да направят своите цели и задачи приоритет ще им е лесно сега. Намират своята независимост, тя се позагуби в сезона на Везните. Нека отделят време за себе си, всеки друг може да почака.

Рак
 
При тях фокусът е насочен към кариерата и професионалните постижения. Ще работят здраво и това си личи за всички. Ако са работили неуморно за независим проект, сега са готови да покажат усилията и работата си. Осъзнават колко е важно да влязат в ролята на лидери в службата. Правят някои промени в работната сфера. Нека си вярват, ще им се отплати.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase