Снимка: iStock/nicoletaionescu

 Тези зодии просто имат усет кой с кого ще си пасне. Много често предлагат на приятелите си да излязат на среща с някого, уреждат ги с определен човек, играят ролята на сватовници и постигат успех в това. Ето кои са, според "Bustle".


Дева
Ако излезете с Дева, бъдете сигурни, че ще си прекарате интересно и ще имате десетки любопитни разговори. Тези зодии не се притесняват да заговарят непознати и става забавно. Виждат какво има около тях, за тях е мисия да набележат потенциални ухажори за приятелите си. После заговарят, запознават ви и когато се отпуснете ви оставят, доволни от добре свършената работа. Те са грижовни и се радват да помогнат на любовния ви живот, искат да ви видят щастливи. Внимателни са към детайлите и веднага забелязват с кого ще си паснете.

Везни
Управлявани са от Венера - планетата на любовта и романтиката, така че не е изненада, че са прекрасни сватовници. Ще направят всичко възможно, за да си прекарате забавно и да има вълнуващи разговори. Ако споменете, че ви се иска да отидете на среща, Везните веднага ще се погрижат за това, като ви изберат подходящ човек. Ако сте самотни, ще ви вземат от вас, ще ви заведат на вечеря или бар, ще заговорят човека там, който ви се струва симпатичен. Много ги бива в запознанствата с нови хора, ще ви научат на флирт техники. Обикновено са обвързани, така че ще ви оставят да грабнете вниманието.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase