Снимка: iStock/marigo20

 Есента е тук, което значи, че е време да обърнем внимание на новите тенденции в света на красотата. На хоризонта се задават свежи идеи за маникюр. Как да лакирате ноктите? Ето тенденциите тази есен, според американския "Cosmopolitan".


Готически нокти
Времето застудява, стъмнява се по-рано, страшният празник Хелоуин предстои, във въздуха има една мистерия. Какво по-подходящо време за готически маникюр? Именно през есенните месеци е много актуално да заложите на черни нокти. Те са вечна класика, стоят елегантно и много отиват на мрачното време и Хелоуин.

Нокти с камъни
През есента ще са хит дрехите и чантите, окичени с камъни, бижута, украшения. Но това важи и за маникюра. Заложете на нокти, обагрени в черно, тъмнокафяво, тъмочервено, тъмносиньо. Нека по тях има скъпоценни камъни, блестящи бижута, различни геометрични форми. Така изглеждате като звезда и веднага правите впечатление.

Галактически нокти
Идея за креативните дами, които обичат да се отличават. Както стана дума, есента е магичен сезон - заради красивата природа, Хелоуин, мистиката във въздуха. Почувствайте се като фея или като герой от друг свят. Заложете на нокти, които съчетават червено, синьо, лилаво, зелено. Нека цветовете преливат един в друг, да има брокат и блясък. Този извънземен маникюр наистина се откроява.
 
Останалите и снимки - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase