Снимка: iStock/Allexxandar

 Сезонът на Везните почти е тук! Той започва на 23-и септември и продължава до 22-и октомври. Винаги началото му съвпада и със започването на есента. Казваме "чао" на лятото, но ни очаква много красиво ново начало, както и уют. През сезона на Везните ставаме по-спокойни, търпеливи, търсим мир и хармония. Връзките също са на фокус. Трябва да оставим драмите и да релаксираме.  Ето какво очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".


Овен
Връзките изискват работа, за да бъдат поддържани в добро състояние или да бъдат подобрени. За да стане това, Овните трябва да могат да обсъждат с партньора какво мислят и чувстват. Нека разкрият чувствата си и да позволят на половинката да сподели своите мисли също. Нека я изслушат и да си съдействат с нея, за да намерят златната среда.
 
Телец
Имат желанието да дават повече от себе си и да правят повече неща, но времето не им стига, за да се справят с всички задачи. Нека са внимателни - може да се пренатоварят. По-добре да добавят нещата в графика си едно по едно и да не бързат. Да правят малки стъпки, когато запълват календара си, и да оставят време за почивка.
 
Близнаци
Получават обратно това, което дават. Това е още една причина да се отнасят към другите, както биха искали хората да се отнасят към тях самите. През сезона на Везните ще осъзнаят, че е важно да отделят повече време за свързване с другите и да са част от искрена компания приятели, да чувстват обичта на тези приятели. Нямат време за фалшиви хора.
 
За останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase