Снимка: iStock/ Galina Zhigalova

При някои хора просто любовният живот е една каша. Те се изправят пред много предизвикателства във връзките, нямат късмет в любовната сфера, все имат проблеми с партньора или тръпката. Вижте при кои положението е сложно, според "Times of India".

Овен
 
Овните са независими и големи приключенци по природа. Импулсивни, страстни зодии. Те показват голяма енергия и ентусиазъм в любовните отношения. Но им е трудно да проявят търпение. Впускат се бързо във връзки, преди да са опознали половинката, и не мислят за последствията. Импулсивното им поведение създава и други проблеми във връзката. Освен това, те лесно избухват, обиждат и това им пречи да създадат дълги и стабилни връзки.
 
Телец
 
За тях се знае, че са много лоялни, отдадени и сериозни партньори. Ще се грижат за вас и са отговорни, но проблемът е, че са големи инати. Те се съпротивляват на промените, не обичат да излизат от зоната си на комфорт и не може да се спори с тях. Това създава големи предизвикателства във връзките - не искат да отстъпят, не признават грешки, трудно им е да се адаптират към нови обстоятелства. Не правят компромиси, когато има конфликт.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase