Снимка: Getty Images

 Манията по Барби продължава! Филмът излезе по кината през юли, но все още е един от най-обсъжданите през тази година. А Барби модата (розови дрехи, аксесоари, чанти, обувки, бижута, грим, коси) владее света вече почти 2 години. Кой герой от игралния филм "Барби" сте вие, според зодията? Ето отговорите на "Pop Sugar".

Овен - Кен
 
Овните са игриви, палави, но и някак невинни, обичащи забавленията, точно като Кен. Освен това, той се показа като много състезателен и държаш да бъде признат и победител, каквито са и Овните. Импулсивни са и трудно работят над емоциите си, но просто копнеят за любов - както бе с Кен във филма.
 
Телец - Барби лекар
 
Барби лекар е брилянтна, умна, стабилна, готова да помогне на всеки, който има проблем. Такива са и Телците -интелигентни, на тях може да се разчита, сериозни са. Но в същото време тази Барби показа, че е и винаги готова за забавления. Телците също са естети и обичат да се наслаждават на живота. Успокояват околните.

Близнаци - Барби адвокат
 
Барби адвокат умее да си служи с думите. Тя може да спечели всеки спор, да убеди хората в правотата си, да спечели симпатиите на съдиите с комуникационните си умения. Близнаците също са много общителни, изказват интересни мнения, говорят на много теми и зашеметяват с познанията си. Печелят симпатии с чара си.
 
За останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase