Снимка: iStock/Nebojsa93

Овен

Приятни изненади предстоят за всички представители на вашия знак. Онези, които са в някакъв конфликт отново ще намерят пътя един към друг. Онези, които са се разделили преди доста време ще преживеят случайна среща, която ще ги убеди трябва ли да са заедно или не. Необвързаните просто ще се забавляват без да се налага да поемат допълнителни и непосилни отговорности.
 
Телец
 
Въздържайте се от странични забежки, мимолетни флиртове и обнадеждаващи погледи спрямо когото и да било, независимо дали сте във връзка или все още се наслаждавате на свободата и индивидуалността си. В първия случай авантюрата ви може да завърши с гръмка раздяла, а във втория – с дълбоко разочарование и неудовлетворение.
 
Близнаци
 
Като знаете колко сте непостоянни в предпочитанията, стремежите и даже в обещанията, понякога започвате да подозирате и партньорите си в същото. Ще направите огромна грешка, ако атакувате половинката си с въпроси, застрашаващи личното му/й пространство. Единственият и то абсолютно вреден ефект ще е, че онези, които завиждат на щастливата ви връзка, ще се възползват от ситуацията и ще ви спретнат грозна интрига с идеята да ви разделят.
 
За останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase