Снимка: iStock/krarte

На 15-и септември, утре, има новолуние в знака на Дева. Време е да уредим някои сметки, да завършим задачите си, да се успокоим. Сега ще имаме повече късмет - точно, когато най-много се нуждаем от него. Учим се от грешките и взимаме решения, които ни позволяват да растем и да се развиваме. Ето кои зодии ще са най-повлияни, според "Style Caster".

Близнаци
 
Новолунието подчертава теми, свързани с дома. А в този аспект Близнаците са най-уязвими. На фокус са домашни въпроси и лични проблеми. Всичко, което се случва зад кулисите, ще бъде осветено. Ако нямат местенце на света, на което се чувстват сигурни и защитени, трябва да помислят какво правят. Може да са вдъхновени да изчистят апартамента, да прекарат филмова вечер с роднините, дори да се преместят на ново място. Нека слушат сърцето си. Те обичат да изследват света и да пътуват, но трябва да имат уютен дом, в който да се връщат, когато приключенията свършат.

Дева
 
Нека си признаят, обичат да бъдат обожавани и хората да им се възхищават. Избягват светлините на прожекторите, но ценят, когато някой ги разбира и когато някой може да ги оцени за това какви наистина са. Новолунието е в техния знак и сега те са в мислите на всеки. Ще се погледнат в огледалото и ще видят нещо съвсем ново у себе си. Нека направят нещо, което символизира това как идентичността им се променя и развива с времето и опита. Не са същия човек, който бяха преди година, но това е хубаво. Значи, че са рискували, казали са своята истина, защитили са принципите си. Станали са по-интересен и могъщ човек.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase