Снимка: iStock/David Irlweg

Някои зодии просто много обичат да са сред природата. Но не само това - те се зареждат, когато дълго гледат водните пространства. Обожават да са край езеро, река, поточе, водопад, море. Това ги прави по-спокойни. Вижте кои са, според "Pink Villa".

Телец
 
Телците са земни зодии, управлявани от Венера - планетата на красотата и любовта. Затова тези зодии са много привлечени от красивите природни пейзажи, включително тези с водоеми. За тях е много романтично да са край езеро, особено в компанията на любим човек. Да гледат вълните ги успокоява. Да прекерат време край реката ги освежава и им носи мир, но и енергия. Звукът от водопадите повдига настроението на Телците. Когато отиват на ваканция, гледат да са около язовир, река или море.

Скорпион
 
Тези зодии са водни - познати със своята напрегнатост, но и дълбоките си чувства. Когато гледат вълните или потрепването на водата, те чувстват магията, сякаш са способни на всичко. Необятността на водното пространство, играта на светлината с водата, придружаващият пейзаж (хълмове, планини, скали) - всичко това кара Скорпионите да станат спокойни. Те се възхищават на тези гледки, много им харесват. Някак това им носи утеха, кара ги да мечтаят и да усещат свежест.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase