Снимка: iStock/Caiaimage/Chris Ryan
fallback

 Тези зодии просто са родени да бъдат звезди. Те следят знаменитостите от малки, мечтаят за бляскав живот и знаят как да го постигнат. Сякаш грабват вниманието и очароват, без дори да полагат кой знае колко усилия за това. Ето кои са, според "India Today".

 
Лъв
Лъвовете са общителни, дружелюбни, обичат да излизат, да ходят на различни събития и вечери на луксозни места. Обожават да са център на внимание и знаят как да го постигнат - просто са харизматични, очароват, лидери са и намират общи теми с всеки. Затова славата им подхожда. От тях стават страхотни спортисти или обичани личности в развлекателната индустрия. Имат таланти.

Овен
Много амбициозни зодии. Те желаят силно да постигнат целите си, не се предават лесно и работят за тях. Държат да са първи, победители, много са състезателни. Това ги прави истински звезди. Успехът води към славата и те имат много постижения. Решителни са, смели и първи в сферата, която най-много им подхожда.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

ние

преди 8 месеца

пък сме родени за сателити-СТИГА ГЛУПОСТИ,МНОГО *** СА

7

Анонимен

преди 8 месеца

Познавам доста лъвове и всички от тях са без победи.Непостоянни,високомерни,с огромно самочувствие и без никакво покритие.Балони

6

До 2

преди 8 месеца

Лъвът не си губи времето да се мисли за велик, той ДЕЙСТВА, работи усилено и вярва в мечтите си . Накрая постига целта си, но го прави не толкова да се докаже пред другите, а най-вече пред самия себе си. На завистниците и хейтърите гледа със снизхождение и съжаление. Знае, че победата му е гарантирана.

fallback