Снимка: iStock/Antonio_Diaz

Част от хората не обичат да говорят много за чувствата си и стремежите си. Те ги пазят за себе си, таят ги, не ги споделят и често това, което чувстват и усещат, остава в тайна за околните. Кои зодии са такива? Ето отговорът на "Pink Villa".

Стрелец
 
Тези зодии се мислят за магьосници, които имат много трикове. Когато разкрият картите си и споделят какво мислят/чувстват, те сякаш наистина изнасят вълшебно представление, което идва в подходящото време. Оставят всички изненадани. Те се радват на живота и се забавляват, но и стратегически измислят ходовете си. Тактични са, не говорят за планове и чувства, движат се според собственото си темпо. Пазят тайните на другите и своите собствени. Може да са общителни и приятелски настроени, но емоциите им са загадка. Енигматични са, показват се като весели и се пазят, затова не споделят много.

Козирог
 
За тези зодии емоциите и чувствата са като едни деликатни цветя. Те ги пазят много, не ги пускат навън. Така се предпазват от неочаквани обрати, неразбирателства и нараняване. Те са стоици, сериозни, лицето им почти никога не издава емоции. Мили са с приятелите, но целите им, стремежите им, чувствата им остават скрити дори за близките хора. Имат голям приятелски кръг в училище, университета, но много малко хора знаят техни тайни. Козирозите предпочитат да говорят за мечтите си, когато вече са ги постигнали. Уверени са, не обичат да се показват като уязвими.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase