Снимка: iStock/buradaki

 Меркурий започна ретроградното си движение вчера, 23-август, и то ще продължи до 15-и септември. През периода ще цари хаос, ще има проблеми с технологиите, комуникацията и трябва добре да проверяваме всички съобщения. Може да се натъкнем на хора от миналото. Ето какво да очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".


Овен
Нужно е да са мили и добри. Има някои хора в работата им, които просто ги  дразнят и през следващите седмици ще трябва да прекарват доста време с тях. Вместо да стават гневни, да правят драми, нека дадат шанс на тези хора и да не влизат в битки. Някои от тях не са чак толкова лоши и Овните трябва да станат по-добри членове на екипа.

Телец
Меркурий иска да изразят себе си и да са по-открити, но сега е малко трудно да го направят. Имат добри идеи, които хората биха искали да чуят, енергични са, но нещо ги спира. Един глас отвътре им прошепва: "Ами, ако кажа нещо грешно?", "Ами, ако кажа нещо странно?". Нека не го слушат, а да бъдат себе си. Ако някой не ги харесва, може да си тръгне, но има много хора, които ги обичат.

Близнаци
Никой не харесва съквартирантите, които са пасивно агресивни. Независимо дали живеят със семейството, половинката или приятели, ще има проблеми в дома. И Близнаците не се справят с тях по най-добрия начин. Може да има караници около това, че те чистят мястото постоянно, а другите - не. Но нека Близнаците са мили и директно да питат защо е така, а не да подхвърлят злобни коментари. Не трябва да бъдат зли, ще получат същото в замяна.
 
За останалите четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase