Снимка: Istockphoto

 Летните прически от 80-те, 90-те и 2000-те години се завръщат, разбира се, с актуализиран подход, така че имате множество възможности, от които да избирате. Слънчево русо, кафявото на Louis Vuitton, ягодово кестеняво и медено кафяво - цветовете продължават и продължават, позволявайки ви да персонализирате стила си, като в същото време се придържате към настоящите тенденции. 

 
Цветовете на лятото при прическите

Слънчева блондинка

Възможно най-ярко, без да е платинено русо, слънчевото русо е по-полирана версия, която излъчва меки златисти тонове, почти сякаш виждате самото слънце. Може да го срещнете още като шампанско русо или луксозно русо, като този нюанс обединява лятното забавление с младежкия вид. Получавате цвета като приложите по-кратък процес на изсветляване и избягвате преминването в платинено руса територия.

Ягодово кестеняво

От Седмицата на модата до червените килими, това лято се очертава като сезона на червените нюанси, които виждаме навсякъде. Ягодовото кестеняво се отличава с по-русо от традиционния червен цвят, като в същото време флиртува с медните тонове и не навлиза в черната категория. Някъде на границата между тези три цвята, това ефино, сладко и идеално за топлото време. 
 
Останалите модерни за лятото цветове на косите - вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase