Снимка: iStock/Nestea06

Тези зодии просто мразят да почистват жилището. Те са леко лениви, не се дразнят прекалено на безпорядъка, понякога са мързеливи. Отпускат се и не се тревожат. Чистенето им се струва като тежка задача и загуба на време. Ето кои са, според "Times of India".

Телец
 
Телците обожават комфорта, уюта и лукса. Искат да са на ново, хубаво, подредено и изчистено място. Но рядко самите те чистят. За тях приоритет са физическото здраве и доброто психическо здраве. Затова, търсят начини да релаксират, често си почиват, поспиват, излизат по разходки, на спорт, с приятели. Според тях, да прекарат време в чистене няма да пълноценно време - предпочитат да се насладят на време навън с дружки или да си почиват.
 
Близнаци
 
Тези зодии са любопитни и постоянно искат да бъдат стимулирани умствено. Захващат се с дейности и занимания, които карат умът им да работи, за които използват интелекта си. Чистенето им е скучно и част от рутината - те мразят това. Дори да започнат да чистят, разконцентрирват се и бързо им омръзва. Предпочитат да учат нещо ново, да общуват, да ходят на екскурзии, да се запознават с нови хора, да организират събития, да изследват света.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase