Снимка: Istockphoto

Чудили ли сте се някога защо от толкова дълго време си стоите необвързани? Дали ви е страх да допуснете друг човек в живота си или нещо друго ви пречи? Открийте дали някои черти, характерни за вашия зодиакален знак, не са именно причината да държите сърцето си заключено за любовта. Светът на астрологията отдавна ни очарова, предлагайки прозрения за нашите личности, взаимоотношения и дори романтичния ни живот.

А ето и защо ви е страх да влезете в сериозна връзка, базирано на зодията ви:

Овен (21 март – 19 април)

Ако сте от зодия Овен, причината да си стоите необвързани, може да се крие във вашия силен и независим характер, както и в желанието ви да не губите личната си свобода – нещо, което може да се случи, ако сте във връзка. Вероятно вие давате най-голям приоритет в живота си на своите цели и амбиции в професионален план и просто не ви се влиза в ангажираща връзка.

Телец (20 април – 20 май)

Ако сте Телец и все още сте необвързани, може би трябва да се замислите дали нямате прекалено високи стандарти спрямо противоположния пол. А може би не отделяте достатъчно време и енергия в търсене на подходящ партньор, който да отговаря на вашите специални изисквания. Вие имате нужда от стабилност в живота си и може би е най-добре да изчакате да срещнете перфектната си половинка, която да споделя вашата ценностна система и с която да можете да градите общо бъдеще.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Личностите от въздушната зодия Близнаци често не си падат по сериозните връзки или се страхуват от тях, най-вече поради двойствената си природа. Ако сте от този знак, възможно е все още да си стоите необвързани и заради опасението си да не пропуснете някакви други по-интересни и вълнуващи неща в живота си, докато стоите "заклещени" в сериозна връзка. Близнаците по-искрено се наслаждават на вълнението от неангажиращата романтика. За тях е предизвикателство да се установят с един конкретен човек.
 
Останалите зодии и защо ги е страх да се обвържат - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase