Снимка: iStock/fizkes
fallback

Определени зодиакални знаци често са свързани с мъдрост, емоционална интелигентност, проявяване на разбиране. Те успяват да се справят с разделите по зрял начин, колкото и трудна да е ситуацията и колкото и да са тъжни. Вижте кои са те, според "India Today".

Везни
 
Много спокойни и разбрани зодии. Те подхождат към разделите със съчувствие, състрадание и разбиране. Държат на хармонията и спокойствието, затова опитват да сведат конфликтите и караниците до минимум. Не харесват драмите, дипломатични са. Не искат да нараняват бившето гадже.
 
Козирог
 
По време на раздяла те са по-скоро спокойни и уравновесени. Козирозите опитват да запазят хладнокръвие, да се държат адекватно и нормално, да действат като големи хора. Държат да се разделят цивилизовано с половинката, да има уважение и от двете страни, да се постигне съгласие за раздялата.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 9 месеца

Козирог? Смяяях. ...Като се разделих с един такъв, 2-3 години ми звъня, вися пред нас, пред работата ми, писа гадни смс-и, даваше ми телефонния номер на следващите жени, клюкарстваше по мой адрес, едва ли не ме шздържал.., давал всичщо, а човекът нямаше постоянна работа- я му падне нещо часто да поправи, я не, Такива неща чух за себе си, но ...Опитах да му обясня, че нещата не се получават и поне цивилизовано да се разделим...Кой да те слуша?.. И досега ме мрази.Инати и злопаметни!

3

Анонимен

преди 9 месеца

Зодия "Златотърсачка". Тя внимателно следи свободните мъже, които се появяват на брачния пазар, после трезво и зряло взима решение дали да остане при досегашното си гадже или да се раздели с него заради някой по-дебел портфейл. И зодия "Сваляч". Той пък дебне хубавелите и не му мигва окото да се втурне към някоя такава, ако реши, че тя е по-привлекателна от момичето, което го придружава. Възроптае ли неговата приятелка, зряло и презряло я отпраща, после се отправя към новия обект на желанията си

2

Анонимен

преди 9 месеца

Това за везните звучи като страх. Да си траем демек "дипломатични", а всъщност няма мнение!!!

fallback