Снимка: Istock

Когато започваме нова любовна връзка, трудно бихме могли да предвидим колко продължителна ще е тя, дали ще сме щастливи с партньора ни. Въпреки че винаги има знаци в началото на взаимоотношенията и след това във времето, понякога сме твърде сигурни, че този човек, с когото сме от години заедно е нашата половинка за семейство. Докато не се окажем неприятно изненадани и информирани, че той иска да се разделим.

Мъжкото поведение винаги разкрива дали наближава край на връзката. Разбира се добрата комуникация между партньорите е ключова, за да се изясни дали това е така.

Вижте 13 знака, че той може би цели раздяла с вас.

1. Споделя с вас, че иска да поживеете за известно време поотделно.

2. Той прекарва все повече време навън, в хобита, работа, срещи с приятели, за да избягва компанията ви.

3. Привързаността му към вас е намаляла, а задълженията като това да ви закара с колата до работата и да ви вземе след това и т. н. са просто рутина и нищо повече.

4. Вече не провеждате дълбоки разговори или ако се опитате, стигате до някакви спорове, понякога свързани и с миналото.

10 знака, че сте заседнали в токсична връзка

5. Все по-рядко сте сексуално интимни. Отказът да прави секс с вас или липсата на инициатива от негова страна, са основни признаци, че той вероятно обмисля да се раздели с вас.

6. Почти никога не е в добро настроение около вас. Може да се прибере щастлив, но когато се опитате да се ангажирате с него, той се затваря и внезапно се променя привидно за нищо.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase