Снимка: Getty Images

 Ако преди сте се притеснявали, че имате твърде много розови дрехи в гардероба си, лятото на 2023 година е моментът, в който да се освободите от този срам. Благодарение на предстоящия филм за Барби на Грета Гъруиг, който излезе по кината още на 21 юли, розовото официално се завръща и заслужава да намери място в цялостната ви визия.

 
Филмът, който се развива в причудлива вселена, вдъхновена от емблематичната детска играчка, разказва за Барби (Марго Роби) на пътешествие за себеоткриване, след като тя преживява екзистенциална криза и осъзнава, че светът не е само цветя и рози. Като момиче, което живее в магическа вселена без проблеми, Барби има невероятен стил, който ѝ пасва идеално – от астронавт до адвокат, тя може да бъде всичко, което си пожелае, само с една смяна на дрехите.
 
Въпреки че не можем всички да живеем в огромна къща и да караме розов кабриолет, ние все пак можем да имаме нашето барбинско лято с няколко забавни добавки към гардероба. От слънчеви очила до бански костюми, има няколко модни артикула, вдъхновени от куклата, които да включите в стила си това лято.
 

Barbiecore - тенденцията, която да следвате това лято

Очила във формата на сърце

Един от задължителните аксесоари за сезона са слънчевите очила. Ако искате да приличате на Барби, забравете за големите рамки или авиаторския стил, като вместо това се насочите към сърцевидните форми. Хубавото е, че може да ги намерите в множество магазини, благодарение на разпространението на Barbiecore, но ви препоръчваме да следите за нивото на UV защита, за да сте сигурни, че предпазвате очите си максимално. Ако все пак няма определена защита, може просто да носите очилата по време на парти край басейна, на моминско парти или като аксесоар за глава, докато по-добрата защита ви е подръка и винаги може да се използва.
 
Тенденцията за Барби в модата и как да я следваме - вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase