Снимка: iStock/Matthias Lindner

 Тези зодии имат обаяние, харизма, знаят как да печелят околните, да ги очароват и да им се харесат. Те лесно намират приятели и успяват да спечелят симпатиите, където и да отидат. Ето кои са те.

 
Водолей
Хората се чувстват добре около Водолеите, защото усещат, че тези зодии не съдят и пред тях могат да са себе си и да бъдат приети. Водолеите са позитивни, намират лесно общи теми с околните, не са морални стожери. Тези зодии печелят симпатии и с това, че са независими и не разчитат на никого, а само на себе си - и финансово, и емоционално. Те са интелигентни, креативни и лоялни. Харесват ви заради това, което сте, пред тях няма нужда от преструвки.
 
Лъв
Лъвовете умеят да омайват и блясват навсякъде, където се появяват. Харизматични и чаровни са, сякаш слънцето изгрява, когато влязат в стаята. И хората, които са около тях, така стават по-обаятелни и затова харесват Лъвовете. Тези зодии са много уверени и горди, другите искат да са около тях, за да се научат също да бъдат такива и да използват магията на Лъвовете. Кралете на зодиака имат невероятна енергия, много позитивни са и винаги готови за купони и приключения. Умеят да накарат другите да се чувстват щастливи. Лъвовете са щедри и мили.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase