Снимка: Istock

Новата седмица ни носи донякъде разтърсващи промени в любовта. Това обаче ни е необходимо, за да разчистим пътя си за нещо ново и по-хубаво. Венера, която все още се движи ретроградно, ще бъде в квадрат с Уран. Трябва да се освободим от моделите ни на мислене и действие, които не поддържат нуждата ни да се чувстваме обичани и ценени. Също така можем да се освободим от всичко, което ни пречи да изпитаме радост и удоволствие в любовния си живот.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Седмицата може да ви превърне в истински бунтари, Овни. Преминавате през метаморфоза, когато става въпрос за истинско признаване на това, което заслужавате в любовта. След като сте потърсили малко време за себе си и мислите ви, вече знаете, че няма как да се задоволявате повече с малкото.

Ако сте необвързани, ще сте готови да направите нещо, което никога не сте правили, за да получите това, което никога не сте имали. Обвързаните представители на зодията може да поставят нов стандарт в настоящата си връзка или да очертаят граница, която им позволява да се чувстват по-видими и чути. Така или иначе, това е добре за вас.

Телец

Телци, не е необходимо да се интересувате от мнението на семейството си, когато става въпрос за скорошния ви любовен живот. Всъщност може да разберете, че е време да се съсредоточите повече върху това, което искате и от което се нуждаете. Ако сте взели решения, които са блокирали или наранили любовния ви живот поради домашни задължения или липса на одобрение от роднина, този модел на мислене от ваша страна ще приключи тази седмица. Венера сега е ретроградна във вашия домашен сектор и ще бъде в квадратура с Уран, който е във вашия знак.

Време е за прекъсване на нездравословните модели, които ви карат да се чувствате зле и вашето семейство вероятно има нещо общо с това.

Близнаци

Планетата на любовта и красотата Венера се движи ретроградно във вашия сектор на съобщения от края на юли. Този цикъл ви е подтикнал да преосмислите вашите мисловни модели и решения относно любовта. Дали не сте правили компромис със собствената си стойност и ценност, само за да бъдете обичани от определен човек?

Вземали ли сте решения в любовния си живот, които не подкрепят това, което наистина искате? Тази седмица всичко ще се промени. Готови сте да бъдете това, което сте, и е крайно време! Заслужавате хубави неща в любовта и ще ги получите, не се съмнявайте.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase