Снимка: iStock/molishka1988

Овен

Причина за влошаване на отношенията ви може да се окаже собственият ви егоцентризъм. Проявете разбиране към грижите на половинката си и се опитайте да помагате без да ви е помолил/а специално. В началото на седмицата проблемите ще са повече от социално естество, през втората половина – от битово. От вас зависи да сте полезни.
 
Телец
 
Романтичните отношения ще са спокойни, но… лишени от всякаква романтика. През първите няколко дни ситуацията може и да ви устройва, защото от вас няма да се изисква нищо конкретно, но през втората половина на седмицата любимият/мата може да започне да нервничи и да търси нови преживявания. Кратко съвместно пътуване ще успокои обстановката, важно е само да решите кога и къде да го направите.
 
Близнаци
 
Не се сърдете на любимия човек, ако шегичките му/й на моменти приличат на заяждане. Реагирайте с чувство за хумор и се опитайте да разберете причината за поведението му/й. Много е вероятно да се окаже, че са резултат от външна намеса, целяща да навреди на връзката и да ви раздели. Внимателно помислете как да неутрализирате вредното влияние.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase