Снимка: Istock

Откакто свят светува, хората си общуваме. Добрата комуникация е от съществено значение за всички видове връзки в живота ни – тези с любим човек, колега, бизнес партньор, клиент, приятели, роднини и т. н.

Любовната комуникация често може да се превърне в предизвикателство, особено ако мъжът започне да се държи странно и по начин, който не ни допада. Опитваме се да достигнем до него, да разберем повече, а той просто иска да го оставим на мира.

Как един мъж показва, че не желае да бъде търсен?

1. Той изчезва като призрак

Това е ясен знак, с който иска да ви уведоми, че би желал да не го търсите. За съжаление, човекът призрак често остава с неразрешени проблеми и емоционална криза. Може да мислите, че другият ви дължи обяснение, но е малко вероятно да го получите. Разбира се, това е един нелюбезен начин да ви уведоми, че вече не сте желана в неговия живот. Ето защо продължете напред.

6 от най-дразнещите черти в една жена според мъжете

2. Той ви блокира

В социалните мрежи, телефонния ви номер или пък ползва функцията за заглушаване на известия от вас. Блокирането също е ясен знак, че той иска да го оставите на мира. Не само, че е прекратил приятелството ви в социалните мрежи, но е спрял и да ви следва. Разбира се, това може да ви направи още по-нетърпеливи да се свържете, за да разберете какво се случва и защо е направил това, което е направил.

Но не забравяйте, че блокирането е съобщение. Посланието е просто – не ме търси. Дали ще ви отблокира или не, зависи много от това каква е ситуацията между вас. Дали е след спор, скарване, дали той има официална любовна връзка или просто наистина не се вълнува от вас.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase