Снимка: iStock/YakobchukOlena

Тези зодии са много отзивчиви, мили, вежливи и истински мотиватори. Те хвалят колегите си, правят им комплименти често, поздравяват ги за работата и ги нахъсват да се справят още по-добре. Ето кои са те, според "Pink Villa".

Лъв
 
Докато Лъвовете се развиват и прогресират в дадено поле, те осъзнават, че да знаят как да правят комплименти на другите е важно нещо в работата. Те ласкаят своите колеги и този подход им помага, но помага и на самите им колеги. Те получават стимул и подобряват своята продуктивност. Лъвовете не говорят с клишета и не използват общи пожелания, а казват нещо автентично, което много се харесва. Така другият човек се чувства уникален.

Близнаци
 
Незивисимо дали имат свой бизнес или са просто служители, Близнаците не пестят комплименти. Те много хвалят всички колеги и са щедри. Тези зодии са мили и чувстват, че трябва да зарадват другите, да им повдигнат настроението. Понякога изпитват вина, когато не са оценили добрата работа на някой колега. Ако някой в работата има лош ден, Близнациге му правят комплименти и повдигат духа му. Развиват чудесни връзки.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase