Снимка: Istockphoto

 Колкото и щастлива и пълноценна да е връзката ви с вашия любим в началото, все пак има риск след определен период от време да започнете да показвате най-лошите черти от характера си, които да накарат половинката ви да ви разлюби. Разберете с какво поведение най-често можете да отблъснете партньора си, базирано на характеристиките най-вече на неговия зодиакален знак.

 
Това, че един човек е отворил сърцето си за вас веднъж, за съжаление не ви гарантира, че ще успеете да задържите тази любов завинаги. Това важи с особена сила, когато „започнете да си показвате рогата“ ежедневно, а човекът отсреща започне да губи търпение.
 
А ето и с какво поведение най-вече можете да отблъснете партньора си, казано в едно-две изречения, и базирано на неговия астрологичен знак:

Овен

Вие имате лошия навик да вземате прибързани решения и да налагате своите възгледи и мнения на другите, а вашият партньор може да се умори да се чувства заглушен от вас или не достатъчно уважаван и това да влоши интимността между вас. Поради импулсивността си вие често забравяте за двата най-важни елемента във всяка успешна връзка - търпението и постоянството.

Телец

Вашият любим може да започне да ви разлюбва, ако вие започнете да се държите пренебрежително с него и да го карате да се моли за вниманието ви, сякаш не го заслужава. Телците държат много на самите себе си и няма представител на тази зодия, който да е склонен да се моли за обич и уважение.

Близнаци

Вашият партньор от зодия Близнаци ще започне да охлажда чувствата си към вас, ако му стане ясно, че с него имате съвсем различна ценностна система, че искате относително различни неща от живота и че виждате бъдещето си през различна призма (от неговата). Хората от този въздушен знак обикновено търсят устойчивост в отношенията си.

Рак

Вашият любим от зодия Рак може да започне да се отчуждава от вас, ако го карате твърде дълго той да върши цялата работа във вашите връзка и отношения, без вас видимо да ви е грижа за това. Рано или късно всеки Рак осъзнава, кога друг човек се възползва от добротата му и започва да негодува.
 
Останалите зодии и с какво те отблъскват партньора си - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase