Снимка: iStock/Ridofranz

Август е тук! В разгара на лятото сме, това е любим месец на мнозина. Слънцето грее ярко, радваме се на морските вълни, на планинските походи, на горещите летни партита. За някои зодии месецът ще е много забавен и наистина вълшебен. Ето кои са те, според "Elite Daily".

Телец
 
Те ще се фокусират над дома, семейството и семейните въпроси. Комфортно им е да поемат инициативата и да изразяват себе си открито. Важно е да имат пространство, на което да го направят. Късметлийски период, в който може да сложат нова украса в дома и да обновят интериора. А може и да организират грандиозно парти вкъщи и да покажат колко добре планират нещата. Ще блестят вкъщи.
 
Лъв
 
През по-голямата част от месеца е техният сезон и те се фокусират да преследват неща, които са за тях. Важно е да заобиколят себе си с хора, които ги окуражават и им повдигат настроението. Нека се дистанцират от тези, които ги потискат, сега това е ключово. Следват целите си, стремят се към това, което им носи смисъл и са развълнувани да споделят талантите си с другите. Все пак, нека не се фокусират прекалено над това да чакат одобрение от другите. Нека направят себе си и своята радост приоритет сега, да са горди със себе си.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase