Снимка: Istockphoto

 Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

 
Какво ще ви донесе осмият месец от 2023 година?
Tialoto.bg ви предлага хороскоп за август. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви разкрие какво да очаквате.

Овен

Не се престаравайте излишно. Действайте с умерено темпо, отчитайки собствените си възможности. Бихте могли да продадете вещи, предмети и оборудване, които вече не ползвате и с получените средства да обновите и реконструирате собствения си бизнес или работна обстановка. Търсете баланс между своите и чуждите интереси. Малко вероятно е да започнете нова работа, но съвсем не пречи да потърсите, а и да представите уменията си по подходящ начин. Въвеждайте иновациите без колебания, но и без да пришпорвате колегите и партньорите си. Оставяйте им възможност за самостоятелни решения.

Телец

По отношение на работата и бизнеса обстановката ще е динамична и наситена с много неизвестни. Опитайте се да преодолявате затрудненията последователно и според възможностите си, а не според степента им на важност, защото невинаги ще можете да се придържате към този критерий. Въздържайте се от стартиране на нови проекти, свързани пряко с бизнеса, финансовото ви състояние и партньорските отношения. Не прекалявайте с претенциите и не очаквайте твърде много от себе си. Имайте готовност, че приходите, на които се надявате може да закъснеят. Бъдете особено внимателни при извършване на онлайн разплащания.

Близнаци

Постарайте се да довършите важните и сложни задачи през първата половина на месеца. Разпределяйте ангажиментите си така, че да не навредите на здравето. Факторите, засягащи работата, бизнеса, приходите и разходите ви ще са сравнително ясни и предсказуеми. При такива условия финансовото ви състояние ще е изцяло свързано с умението да преценявате и разпределяте разходите си. Не е подходящо да провеждате важни делови разговори и да уговаряте дългосрочни сделки след като Меркурий премине в ретроградно движение. Подгответе ги и оставете оформянето на окончателния им вариант за следващия месец.

Рак

Енергетиката ви ще е устойчива. От вас зависи грамотно да разпределите силите и да набележите задачите си, но за един обозрим период от време. Така ще си осигурите оптимални условия за осъществяването им без излишен хаос, бързане и напрежение. Периодът е благоприятен за повишаване на квалификацията и усвояване на нови знания. Общувайте активно с по-опитните си колеги, участвайте равнопоставено във всички професионални дискусии и разисквания. Всички служебни пътувания ще завършат успешно, включително и задграничните. Изгодните предложения ще дойдат именно от партньорите ви, намиращи се на голямо разстояние.
 
Останалите зодии и какво ги очаква според месечния им хороскоп за август - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase