Снимка: Istockphoto

 Първото пълнолуние за този месец е във Водолей и ще настъпи тази вечер в 21:31 ч. българско време. Фиксираният въздушен Водолей е знакът на непрекъснатите промени, на иновациите и на неочакваните събития.

 
Това пълнолуние ще ни накара да почувстваме емоционалната интензивност на душевно ниво. Пълнолунието по принцип се счита за време на освобождаване и облекчение в астрологията.
 
Астрологичното пълнолуние най-често попива от атмосферата на други космически събития, случващи се по същото време, като например в момента сме в период на ретроградна Венера.
 
Освен това в момента експанзивната планета Юпитер споделя крехка енергия с луната на Водолей. Космосът ни моли да разберем как се вписваме в определени взаимоотношения и групи. Нашите най-близки партньорства и приятелства ще бъдат подложени на изпитание.
 
Пълнолунието през август се счита за Суперлуна – явление, което се случва три до четири пъти всяка година. Суперлуната е с около 7% по-голяма от типичната пълна луна, което може да я накара да изглежда по-голяма и по-ярка от обикновено.
 
Суперлуната във Водолей ще подчертае нашите надежди и цели по отношение на общността и взаимоотношенията, а това е чудесна възможност да засадим семена за бъдещето!
 
А  ето и как първото пълнолуние за месеца ще се отрази на вашия зодиакален знак:

Овен

Вие предефинирате групата си връстници и се освобождавате от енергии, които не вибрират с вашата. Вместо да се фокусирате върху това какво могат да направят за вас другите, помислете върху това как вашите приятели ви карат да се чувствате. Тези, които са се доказали като истински другари в добро и лошо, са хората, които трябва да запазите в своя кръг. Тези, чиито мотиви са съмнителни, просто ги елиминирайте от орбитата си.

Телец

Това е прекрасно време да преоткриете себе си, Телец. Имате възможност да се насочите към нови професионални цели и стремежи. Дайте си възможност да мислите извън рамките и да дефинирате какво точно искате от бъдещето, докато си правите планове как да постиганете целите си. С вашата решителност можете да направите всичко, което планирате, възможно!

Близнаци

Обърнете повече внимание на своето въображение и на своите страсти! Позволете на ума си да се скита и да изследва собствените ви мечти. Колкото повече мислите за света през различна призма и изследвате фантазиите си, толкова по-лесно ще ви бъде да им вдъхнете живот – но само ако наистина вярвате в тези свои видения за себе си.
 
Останалите зодии и как ще им се отрази пълнолунието днес - четете ТУК

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase