Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 31 юли - 4 август. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен (21 март - 20 април)

Няколко са важните въпроси, към които бихте могли да насочите вниманието си в предстоящия период. Единият от тях е собственото ви здраве и разположение на духа. Каквито и да са ангажиментите ви, не забравяйте да спортувате. Следващият е състоянието на финансите ви. Изразходвайте ги икономично, но не пестете от парите за обучение, ако имате възможност да получите някакви допълнителни знания и умения на приемлива цена. На края, но не и по важност, отделяйте достатъчно време за близките си. Ще се убедите, че е имало смисъл.
 

Телец (21 април - 20 май)

Доста плодотворен, но и леко напрегнат период. Безпроблемно ще реализирате замислите си, ако не говорите за тях. Контролирайте емоциите, обръщайте внимание на детайлите и бъдете предпазливи. Придържайте се към максимата, че „късметът обича тишината“ и не обсъждайте успехите си. Наблюдавайте поведението на хората около себе си. Не е изключено да се опитат да ви въвлекат в интрига или да ви провокират към не особено лицеприятни прояви. Не се поддавайте, за да не навредите на авторитета и позициите си.
 

Близнаци (21 май - 20 юни)

Посветете първите два дни от седмицата на важните задачи. Постарайте се да ги изпълните цялостно и по най-добрия начин. През следващите ще има изненади, които ще ви принудят да реагирате гъвкаво, да променяте плановете си почти ежедневно. За сметка на това, обаче, ще получите и усвоите сериозно количество нова информация. Ще можете да разгърнете интелектуалния си потенциал и да участвате в интригуващи дискусии. Някои от тях може да са и във виртуалното пространство, но това не ги прави по-малко полезни. Изразявайте мнението си ясно, разбираемо и с готовност да го допълните и актуализирате.
 

Рак (21 юни - 22 юли)

Проявете готовност за приемане на новото в живота си. Първоначално в гравитационното ви поле ще се появят нови хора. Наблюдавайте, слушайте, възприемайте и анализирайте информацията, която споделят с вас. Събитията ще са динамични. Много е вероятно да получите интригуващо предложение за нова работа или участие в краткосрочен проект, който ще повиши приходите, но и познанията ви. При изпълнение на някои задачи може да се наложи да предприемете пътуване. Не се колебайте. Дори да се натъкнете на някакви затруднения, цялостният процес ще е във ваша полза. Успоредно с професионалните, ще успеете да решите и някои домашно-битови въпроси. Посветете почивните дни наистина на почивка, за да „презаредите“ батериите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase